Hemmottelusaunat

Seuraa Hakalan saunaa Facebookissa niin saat ensimmäisenä tiedon hemmottelusaunojen varaustilanteesta!
https://www.facebook.com/hakalansauna


Joogaa saunassa

Lempeä ja palauttava joogaa saunassa -tuokio sopii kaikille, mutta kysynnän vuoksi joogaa saunassa on toistaiseksi järjestetty vain naisille. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita ja jooga-asuksi sopii esimerkiksi uimapuku. Mukaan tarvitaan myös juomapullo ja pyyhe. Joogan kesto on 30 minuuttia ja hinta 15 € sisältää saunan ja porealtaan käytön.
Joogaa saunassa ohjaa jooganopettaja Jarna Paalanenen-Flyktman Yarnanta-joogastudiolta. Mukaan kuhunkin joogaryhmään otetaan kuusi ennakkoon ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset ylakaupunginsauna@gmail.com.

Joogaa saunassa naisille / syksy 2021: 20.10, 21.11 ja 15.12 klo 17–17.30 ja 17.30 – 18.00


Turvesaunat

Hakalan saunassa järjestetään turvesaunoja naisille kerran kuukaudessa. Turvesauna muun muassa hoitaa ihoa, parantaa aineenvaihduntaa ja lievittää stressiä. Saunassa jokainen kylpijä tekee ohjatusti itselleen turvehoidon LehtoPeat-turpeella.
Turvesaunat järjestetään tunnin vuoroissa, joihin ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Ilmoittautua voi ylakaupunginsauna@gmail.com. Ajantasaisin turvesaunojen varaustilanteesta löytyy Hakalan saunan Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/hakalansauna ..
Turvesaunan hinta on Yläkaupungin saunaseura ry:n jäsenille 20 €.

Turvesaunat naisille / loppuvuosi 2021: 6.10

copyright @ ylakaupunginsauna.fi